نسل زد، زیر ۲۰ سال دارد. یعنی بعد از ۱۳۸۰ متولد شدهاند.هنوز درآمد زیادی ندارند اما پتانسیل آن را به شدت دارند که در سالهای آتی درآمد هنگفتی به هم بزنند. دنبال کار بگردند یا از ایدههای تازه شما استقبال کنند.
در عصر جدید، با کاربرانی به شدت جهانی شده طرفیم که مقولات جهانی به سرعت برای آنها دغدغه میشود. سیل در نپال، سقوط هواپیمای مالزی، مسائل همهگیر جهانی مثل محیط زیست و حقوق حیوانات این روزها در وب فارسی هم کم مورد توجه نیستند. بخشی از این مسائل از این موضوع نشآت گرفته است. علیرغم حدسهایی که میزنیم،علاوه بر مسائل محلی به دغدغههایی مثل محیط زیست، جنگ و تروریسم، دولتهای جهان و اقتصاد علاقمندی نشان میدهند و ۲۵ درصد جمعیت جهان را تشکیل میدهند.
این نسل تنها ۸ ثانیه فرصت میدهد تا کسی یا چیزی روی وب، توجه آن را جلب کند. این عدد ۱۵ سال پیش ۱۲ ثانیه بود و رو به کمتر شدن است. میخواهد اطلاعات به سرعت هر چه تمامتر در اختیارش قرار گیرد. یک راست باید رفت سر اصل مطلب وگرنه فرصت از دست میرود.
۷۲ درصد از دانشآموزان دبیرستانی در حال حاضر روی وب هستند و میخواهند کسب و کار تازهای شروع کنند. برای اینکار هم راههای زیادی دارند که از روی خود وب، همدیگر یا کارشناسانی که این فضا را شناختهاند بیاموزند. این فرصتی بیهمتاست که میتواند مورد توجه هر فرد یا برندی برای تعیین استراتژی قرار بگیرد. کار کردن روی این جماعت احتمال موفقیت شما را بالا میبرد.
نسل زد، نسلیست که زاده تکنولوژیست، شبکههای اجتماعی، اینترنت و گوشیهای هوشمند مسائلی هستند که بدون آنها برایش زندگی معنا ندارد (شاید فکر میکنید که چه بد! نه؟ ولی زمین بازی در حال حاضر برایمان این گونه تعریف شده و چارهای نیست.)
آنها نشانههایی دارند که باید با همان نشانهها ارتباط برقرار کنند. هر لحظه هم ممکن است از چیزی دلزده بشوند که ریسک فعالیت در این نسل را برخلاف مورد قبلی بالا میبرد. یک نمونه مناسب آن همین که ۲۵ درصد ۱۳ تا ۱۷ سالهها در سال گذشته میلادی با فیسبوک که سلطان این عرصه محسوب میشود خداحافظی کردهاند و به سراغ رقبای آن رفتهاند.